La Moguda Gastronòmica de 2025 anirà del 17 d'octubre al 2 de novembre
La tercera edició de La Moguda Gastronòmica es durà a terme del 17 d'octubre al 2 de novembre. En total, 20 restaurants i establiments locals oferiran propostes úniques i creatives.
Els establiments participants d’aquesta edició són els restaurants: Montsenya, Premsa de Can Vinyalets, Can Perico, Oasis Wake Restaurant, Granja Soldevila, Can Rectoret, Izakaya, Cafeteria Protagonistas, Forn Ribas, Dolç Café, La Jijonenca, Quality Home, Subirats, Bodega Folguera, Ca la Raquel, Los 3 Pollitos Argentinos, Bus Stop, Chef Chicken, Genials i Brasa Away. Cada establiment ha preparat una proposta especial per a l’ocasió, incorporant productes de temporada i de proximitat amb l’objectiu de posar en valor la gastronomia local i oferir als comensals una experiència diferent.
A més, aquesta edició estrena una gran novetat: el Passaport Gastronòmic, una iniciativa per fomentar la participació ciutadana. Les persones que completin tres segells de tres establiments diferents podran participar en un sorteig. Les butlletes es podran omplir als establiments participants del 17 d’octubre al 2 de novembre, i el sorteig es farà l’11 de novembre al perfil d’Instagram @lamogudagastronomica.
La Moguda Gastronòmica és una iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, amb la col·laboració de Els Comerciants i el suport de Moretó, Borges Professional, Ufesa i Casa Gay com a patrocinadors. El programa complet es pot consultar a la web oficial de La Moguda Gastronòmica.