La liquidació del pressupost de 2021 es tanca amb un superàvit de 3,7 milions d'euros

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 08:00

El Ple de la Corporació Local ha donat compte de la liquidació municipal del pressupost 2021 que s'ha tancat amb 3,7 milions d'euros en positiu.

El tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, ha informat que el superàvit municipal és de 8 milions d'euros. Macías ha assegurat que aquesta liquidació demostra que l'Ajuntament té capacitat de finançament "gràcies a una gestió rigorosa i sensata dels recursos públics".

El Ple també ha aprovat un expedient de modificació de crèdit per valor d'uns 247 mil euros i tres expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit. Aquests punts han estat votats a favor per l'equip de govern (SPEC i PSC) mentre que l'oposició (Grup Republicà i Cs) s'ha abstingut.

El tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis generals ha explicat que 70.000 euros es destinaran a subvencions per a comunitats de propietaris per a la rehabilitació d'edificis i la instal·lació d'ascensors. Les comunitats que rehabilitin el seu edifici i instal·lin ascensor podran gaudir d'una subvenció municipal si compleixen amb tots els requisits de les bases que encara no s'han publicat. A més, ha informat que altres 35.000 euros serviran per disposar d'una oficina 360 d'atenció a la ciutadania, que es posarà en marxa al mes de setembre i tindrà horari de 8 a 20 h de dilluns a divendres. L'Ajuntament també dedicarà part d'aquest capital a adquirir uns identificadors per donar la benvinguda que s'instal·laran a les entrades al municipi, segons va avançar Adelino Macías.

Per unanimitat el Ple ha aprovat l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Perpètua i Mollet. Aquesta acta fa referència a l'actualització dels límits fixats al 1918 gràcies a la millor cartografia i instruments tecnològics que permeten una major precisió. El tinent d'alcalde de Territori i Desenvolupament Local, Jordi Navarro, ha explicat que els límits continuen sent els mateixos basats en el camí dels Bandolers i dins dels parcs dels Pinetons i el Calderí on s’ha mantingut l’antic camí.

Darrera actualització: 29.04.2022 | 11:25