La Festa Major d'Hivern clou amb un 100% d'activitats realitzades, tot i la pluja del dissabte

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 12:00

La Festa Major d'Hivern 2024 ha arribat a la seva fi amb tota la programació prevista realitzada tot i que el dissabte 9 de març va ploure durant tot el dia. Les novetats del concert vermut amb tardeo, la cercavila nocturna dels Gegants i el actes vinculats al primer aniversari del MTIV han estat reeixits.

Les entitats culturals han donat vida a moltes activitats que han omplert els carrers com ara l'exhibició dels grups de dansa, la Trobada de Puntaires, la caseta de la Casa Andalucía, la Trobada de Bestiari, la gimcana del Refugi, el concert de Lux Fundació, la Cercavila de Gegants, el Cineclub, la Mostra de Teatre, l'audició de sardanes amb Ball de Gitanes o el Corretasques de Moguda Perpètua.

L'exposició col·lectiva d'artistes locals, els concerts al CAM o les activitats per celebrar el primer aniversari del MTIV amb presentació inclosa del llibret sobre el Vapor han format part d'aquesta Festa Major d'Hivern que va començar amb un concert vermut amb tardeo inclòs. Les dues obres d'Efímera d'aquesta Festa Major d'Hivern han esgotar les entrades. Una va ser Conspiranoia i l'altra El silenci dels telers.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha subratllat la capacitat d'adaptació per fer les activitats en cas de pluja com va passar dissabte i ha expressat que al seu parer "la valoració és molt positiva per la participació de ciutadania i entitats en tota la programació realitzada durant dos cap de setmana".

Una de les novetats exitoses ha estat el concert vermut del dia 2 de març als jardins del Vapor que es va allargar fins al vespre. Marçal Solà ha expressat que "vista la demanda ciutadana es faran més activitats en aquest nou espai". Una altra de les novetats ha estat la Cercavila nocturna dels Gegants de Santa Perpètua que va tenir lloc el 8 de març i que va permetre veure els habitants més alts del municipi fins i tot des de la fira d'atraccions. El regidor de Cultura ha augurat que amb les famílies que van seguir la cercavila, els Gegants de Santa Perpètua afronten una nova etapa.

La gimcana del Centre d'Esplai El Refugi es va traslladar a la Porxada dels Drets Humans degut a la pluja que va caure durant tot el dia 9 de març. Una pluja que va fer posar en dubte si es podria fer la XVI Trobada de Bestiari que sí es va dur a terme i on per primera vegada es van poder veure els fills de la Pepa, el drac del Grup de Joves Diables de Santa Perpètua, gràcies a la participació de la Colla de Montmeló, i un drac vingut de França de la colla els Nyerros del Conflent. També Lo Muriac del Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant.

La fira d'atraccions va ser un altre dels punts importants durant aquest segon i darrer cap de setmana de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 13:33