La Festa Major acull els concursos de paelles i Travessa la bassa

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 10:00

Aquesta edició es tornarà a organitzar el concurs Travessa la bassa del parc Central i el Concurs de paelles, el diumenge 3 de setembre.

El certamen Travessa la bassa consisteix a creuar el llac del parc Central amb una embarcació pròpia en un temps mínim. Les inscripcions per participar s’obriran del 28 al 31 d’agost online però les persones interessades a participar-hi ja poden començar a pensar i treballar en la construcció de l’embarcació. El certamen atorgarà diversos premis com ara a l’embarcació més ràpida, més original, més ben construïda i als tripulants més ben disfressats. La participació és oberta als majors de sis anys però fins als 12 la tripulació haurà de comptar amb un adult. En cas de sequera extrema, només es valorarà la construcció.

El Travessa la Bassa no serà l’únic certamen de Festa Major ja que es torna a convocar una nova edició del Concurs de paelles, i ja en van 29. El certamen està limitat a 30 participants que hauran de confirmar la seva inscripció del 28 al 31 d’agost a través de la seu. El concurs serà el diumenge 3 de setembre al parc Catalunya del barri de Can Taió. 

Darrera actualització: 27.07.2023 | 15:10