La Corporació celebra avui la sessió plenària del mes d'abril

Dijous, 28 d'abril de 2022 a les 10:00

El Ple de la Corporació Local tractarà avui deu punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha tres expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit i un de modificació de crèdit per valor d'uns 247 mil euros.

També s'aprovarà l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Perpètua i Mollet. Els criteris d’ajust ha estat el de reconeixement dels elements del territori i les fites de l’expedient de 2005. Especialment al camí dels Bandolers, el terme generalment es situa en el seu eix central excepte a la passera de l’AP7 on tota la passera i el seu vol és al terme de Mollet i dins dels parcs dels Pinetons i el Calderí on s’ha mantingut com a mostra històrica de l’antic camí. S’ha simplificat el nombre de fites a la trobada dels termes de Mollet, La Llagosta i Santa Perpètua de Mogoda.

Els grups municipals presenten tres proposicions. Una d'aquestes propostes fa referència a un acord de corresponsabilitat i co-governança pel que fa al foment i al finançament de l’Educació 0-3 anys a Catalunya. La segona demana un avortament sense assetjament a les dones que acudeixen a clíniques per a la interrupció voluntària de l'embaràs

La darrera reclama compensar als usuaris que pateixen l’impacte dels preus de l’energia i la reducció excepcional del 50% de la targeta de transport T-usual per compensar la gent treballadora amb menys recursos que l’utilitza.

La sessió plenària, que es celebrarà a la Sala de Plens a partir de les set de la tarda, serà retransmesa en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online per radio.staperpetua.org i a través del Facebook de l'Ajuntament i de la Ràdio.

Darrera actualització: 29.04.2022 | 08:19