La Companyia de Dansa de l'EMA presenta al febrer un espectacle sensorial sobre Frida Khalo

Divendres, 2 de febrer de 2024 a les 13:00

Es representarà per a diferents públics i també per a la ciutadania, el 17 de febrer. Les entrades per aquest darrer es poden recollir gratuïtament a partir del dilluns 5 de febrer. 

L'Escola Municipal de les Arts, EMA, prepara per aquest mes de febrer l'espectacle Un petit viatge d'una gran història, Frida Kahlo. La Companyia de Dansa de l'EMA presenta un viatge sensorial a través de la vida i les obres de la gran pintora mexicana.

L'EMA ha previst diverses sessions per a aquesta activitat. El 8 de febrer es farà l'assaig general adreçat a les famílies de l'alumnat de la Companyia de Dansa mentre que el dilluns 15 de febrer es faran tres sessions adreçades a l'alumnat des de I3 a 3r de Primària de totes les escoles del municipi. En total la podran gaudir uns 800 alumnes de Santa Perpètua, que ja han confirmat la seva  inscripció a l'espectacle. A més, Un petit viatge d'una gran història, Frida Kahlo també el gaudirà l'alumnat de Laboratori 4-6 de l'EMA, el dia 22 de febrer. Aquesta sessió és previst d'ampliar-la a les escoles bressol municipals.

La ciutadania també podrà gaudir el 17 de febrer a les 11 h al Teatre del Centre Parroquial d'aquest espectacle. Per tal de participar cal recollir una entrada que estarà disponible a la recepció de l'EMA, de la Granja Soldevila i als centres cívics Can Folguera, La Creueta, La Rambla i Mas Costa a partir de dilluns 5 de febrer. 

El director de l'Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha posat en valor l'espectacle de la companyia de dansa i el seu abastament, ja que molts infants podran gaudir de la porposta i ha avançat que Un petit viatge d'una gran història, Frida Kahlo és un espectacle sensorial en el qual, a més de dansa, hi ha audiovisual i narrativa sobre la vida i l'art de Frida Khalo.

Frida Kahlo va viure durant una època de grans canvis i no va tenir una vida fàcil. Tot i això, mai va perdre l'alegria de viure la vida en plenitud. "Viva la vida" era el lema de vida de Frida Khalo. Obres que ens mostren la tristesa, el dolor i la pèrdua com a part de la vida, però també el coratge, l'esperança i la passió que portem dins i que ens pot ajudar a suportar les adversitats de la vida.

 

Darrera actualització: 02.02.2024 | 13:35