La ciutadania dona una bona acollida a la segona edició del Comerç a la fresca

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 13:00

La segona edició de la fira del Comerç a la Fresca, organitzada per l'associació Els Comerciants i el Mercat Municipal amb la col·laboració de la la Regidoria de Comerç i l’Escola Municipal de les Arts (EMA) va atreure molt de públic aquest 1 de juliol.

A la Rambla es van muntar un total de 24 carpes on els establiments associats van exposar, van donar informació i van vendre els seus productes.

Al Sopar del Mercat Municipal es van degustar 1.200 tapes. Quatre paradistes del Mercat es van encarregar d'aquesta manera d'oferir el seu producte de proximitat. Les taules de pícnic per al sopar estaven situades a prop del Mercat on també hi havia l'escenari on tres combos de l'Escola Municipal de les Arts (EMA) van amenitzar l'activitat. El grup de batukada de l'EMA Santuka també va actuar.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i la regidora de Comerç, Laura Oliver, van prendre la paraula a l'escenari de l'EMA just abans de l'inici del Sopar a la Fresca. L'alcaldessa va dirigir unes paraules als assistents tot destacant la necessitat de tenir un comerç local fort i va felicitar l'organització per la celebració del Comerç a la fresca. Per la seva part, la regidora de Comerç, Laura Oliver, va destacar la tasca d'Els Comerciants i del Mercat Municipal en l'organització de la jornada i va mostrar la seva il·lusió perquè precisament fos aquest acte el seu primer com a regidora. En aquest sentit va comprometre's davant el públic assistent a "treballar de valent" en la promoció del comerç perquè "cal posar en valor la seva tasca social i de proximitat amb la ciutadania".

La portaveu de l'associació Els Comerciants, Marta Planas, ha fet una bona valoració del Comerç a la fresca que va registrar "molt d'ambient, amb botiguers contents i amb el públic amb ganes de fer festa". Aquesta fira serveix als establiments per treure els seus productes al carrers i d'altres que no s'havien animant es van apropar a l'estand de l'associació a preguntar per participar en futures edicions, segons ha explicat l'organització que ha volgut reconèixer la feinada dels quatre paradistes que van oferir 1.200 tapes en el sopar del Comerç a la Fresca. Planas ha explicat que "algunes persones es van apropar amb intenció de comprar els tiquets durant la fira, però com que ja estaven venuts els 200 previstos no va ser possible". Una de les novetats era el taller de circ que es va posar a disposició dels infants a l'inici de la jornada i que va agradar molt al públic familiar. Els Comerciants estan disposats a celebrar una tercera edició del Comerç a la Fresca després de l'èxit de les dues edicions fetes fins ara. 

Darrera actualització: 03.07.2023 | 13:08