La Biblioteca Municipal Josep Jardí remodela els seus interiors

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 08:10

L’equipament tancarà del 12 al 27 de maig per preparar l’espai per a les obres.

La Biblioteca Municipal Josep Jardí comença un procés de remodelació dels seus interiors. Del 12 al 27 de maig l’equipament tancarà sense servei de préstec per preparar l’espai per a les obres, desmuntant els mobles de la primera planta i reubicant tot el material. Per aquest motiu, el personal de la Biblioteca fa una crida a tota la ciutadania perquè s’emporti el màxim de documents abans d’aquests quinze dies de tancament. 

Està previst que les obres comencin el 30 de maig i es perllonguin fins a mitjans de sete­mbre. Durant aquest període la Biblioteca habilitarà un espai a l'antic Museu on oferirà atenció al públic de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i els dimarts i dijous també de 9.30 a 13.30 hores. Les persones usuàries podran agafar els documents en préstec que hagin reservat per telèfon, el correu electrònic de la Biblioteca o el catàleg Aladí. També podran emportar-se en el moment exemplars que estaran exposats a l'antic espai del museu. L’equipament municipal ha confirmat que les activitats de la Biblioteca com les Hores del Conte, els BiblioLabs i els Clubs de Lectura es continuaran fent i que s’informarà als participants de l’espai on es desenvoluparan les activitats mentre es realitzen les obres.

L’equipament mantindrà les activitats de la Programació Estable que es fan en els centres educatius del municipi i seguirà oferint novetats mensuals. Tota la informació estarà disponible al butlletí electrònic del mes de maig i a les xarxes socials de la Biblioteca.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 08:41