La Biblioteca endega set Clubs de lectura aquest mes

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 08:00

La Biblioteca Municipal Josep Jardí endega set Clubs de lectura, més sessions de contacontes i espera a finals de mes poder tornar a obrir els seus espais habituals. 

Les novetats són el Club de lectura infantil (9 a 11 anys), el Club feminista i el Club de Novel·la negra i criminal. S’ha modificat el Club de lectures per a canviar el món que aquest any es transforma en el Club Debat a bat. I continuen, el Club de Novel·la i  els de Còmic juvenil i d’adults. 

També comencen aquest mes les sessions de contacontes. El 17 de gener hi haurà una sessió de Contes per a menuts (0 a 3 anys) a càrrec de la Cia. Patawa. L’endemà 18 de gener serà el torn de l’Hora del Conte (de 4 a 10 anys) amb la Petita Companyia i el 23 de gener la segona sessió de Conte per menuts a càrrec de la Mon Mas. 

La Biblioteca ha començat a rebre mobiliari i espera poder reobrir després de la reforma a finals de mes. Des del 30 de maig ofereix el servei des de l’Espai 3. Les prestatgeries ja estan a l’edifici, però encara manca mobiliari vital per fer la reobertura.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 11:41