La 24a Festa de l'Esport tractarà sobre Esport i Nutrició

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 12:00

La 24a Festa de l'Esport de Santa Perpètua ja té cartell. L'ha dissenyat l'alumnat de l'EMA.

L’alumnat de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha estat l’encarregat de confeccionar el cartell de la 24a Festa de l’Esport de Santa Perpètua, que se celebrarà els dies 3 i 4 de juny amb l’eslògan Esport + bona alimentació = equip guanyador. La temàtica serà Esport i Nutrició. Aquest era el tema central que es va escollir per a l’edició del 2020, que no es va poder celebrar per la pandèmia de la Covid-19. 
Totes les investigacions parlen dels efectes beneficiosos de la pràctica regular de l’activitat física i de l’esport envers la salut física i la salut mental. També és coneguda la relació entre el sedentarisme, el sobrepès i l’obesitat infantil. Per lluitar i prevenir el sobrepès i l’obesitat, a banda de fer esport, és imprescindible també que l’infant mengi bé i tingui uns bons hàbits alimentaris que li serveixin per a tota la vida.
Amb aquesta temàtica es pretén sensibilitzar a tota la comunitat esportiva de la importància de menjar de forma saludable, de que una bona alimentació és el complement indispensable juntament amb l’esport per ser més sans i prevenir totes aquelles malalties derivades del sedentarisme i d’una dolenta alimentació.

Darrera actualització: 12.05.2023 | 12:25