La 24a Festa de l'Esport aglutina milers d'esportistes

Dilluns, 5 de juny de 2023 a les 11:00

Un any més, un gran nombre de persones van participar en la Festa de l’Esport de Santa Perpètua. La celebració, que arribava a la seva 24a edició, tenia com a tema Esport i Nutrició i el lema Esport + bona alimentació = equip guanyador.

Dissabte 3 de juny, es van celebrar la jornada lúdica i esportiva, el lliurament de premis i la Mostra d’entitats.

Un total de 16 clubs van muntar estand: el Club Esportiu Fondistes Fem Força, l’Sport Sala, el Club Bàsquet Santa Perpètua, el Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua, el Club de Tennis Taula de Santa Perpètua, el Club Rítmica Santa Perpètua, el Club Judo Santa Perpètua, el Club Hoquei Santa Perpètua, el Club Esportiu Santa Perpètua, la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua, l’Escola de Karate Senshi Dojo de Santa Perpètua, el Centre Excursionista de Santa Perpètua, el Club d’Automodelisme de Santa Perpètua, l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, el Mogoda Trail i el Club de Bitlles de Can Folguera.

Des de primera hora del matí i fins a les dotze del migdia, hi va haver activitats recreatives amb inflables al Parc esportiu i diferents exhibicions a l’aire lliure i a dins del Pavelló a càrrec de diverses entitats esportives locals (minibàsquet, karate, judo, vovinam, rítmica, futbol sala, hoquei, gimnàstica rítmica, patinatge artístic, hip hop, tennis taula,...). També hi va haver una màster classe de Zzumba i una altra de Hit Tàbata. A més, es va celebrar un taller de defensa personal a càrrec de Vovinam i una passejada popular per a la salut de les dones.

Posteriorment, es va fer al Pavelló d’Esports el lliurament de premis als esportistes i equips destacats de la temporada 2021-2022 així com el lliurament de premis als joves esportistes participants en la Lliga escolar de futbol Fair Play.

En aquesta ocasió els premiats en l’apartat de millors esportistes van ser Valeria Chacón, de l’Escola de Karate Senshi Dojo, segona classificada al Campionat d’Espanya infantil i primera al Campionat de Catalunya; Mario Gila, actual jugador de la Lazio i excomponent del Real Madrid, que la temporada passada va guanyar la Lliga i la Champions League; Sergi Castells, que va aconseguir la medalla d’or en la prova dels 50 metres lliures del Campionat de Catalunya Absolut amb el Club Natació Santa Perpètua; Ariadna Mingueza, campiona del Món sub-20 i d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola; i Òscar Mingueza, subcampió olímpic amb Espanya.

Els premis als equips destacats van ser per al conjunt sènior IV del Club Rítmica Santa Perpètua, que va ser quart al Campionat de Catalunya de conjunts; per a l’infantil del Club Natació Santa Perpètua, setè a la Copa Catalunya de base; per a l’aleví A de l’Sport Sala, tercer a la lliga; i per a l’equip Fem 15 del Club Hoquei Santa Perpètua, campió de la Copa Federació.

En l’apartat de reconeixement a l’esportivitat o els mèrits esportius van ser premiats Gerard Gimeno, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; María del Carmen Ruiz, de l’Escola de Karate Senshi Dojo; Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua; el cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua; l’infantil del Club Esportiu Santa Perpètua; Marta Casatejada, del Club Natació Santa Perpètua; Nerea Saborit, del Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua; el cadet A de l’Sport Sala; Antonio José Lorenzo, del Club Hoquei Santa Perpètua; i Andrés Alcántara, del Club Judo Santa Perpètua.

Els premis a la commemoració d’aniversari van ser per al Club de Bitlles Can Folguera, per al Club Rítmica Santa Perpètua; per al Club Bàsquet Santa Perpètua i per a l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao. També hi va haver mencions especials per a Lluís Valls (a títol pòstum), per a Rubén Díaz, per a Laura Vicente i per a Gisela Vicente.

L’alcaldessa en funcions de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar dissabte la gran participació que hi va haver durant la Festa de l'Esport. "La pràctica esportiva està molt estesa a la nostra població i tenim un teixit associatiu molt actiu i dinàmic", va dir Isabel Garcia. Respecte a l'eslògan d'aquesta 24a Festa de l'Esport, va assegurar que "és molt important combinar la pràctica esportiva amb una bona alimentació". Garcia va felicitar tots els premiats i a les persones que fan possible la Festa de l'Esport.

Darrera actualització: 05.06.2023 | 11:24