La 19a Llotja de Vehicles antics i clàssics de Santa Perpètua reuneix més de 200 vehicles

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 08:00

Més de 200 vehicles es van exposar dissabte 11 de març a la Llotja de Vehicles Antics i Clàssics que va organitzar l'Ajuntament de Santa Perpètua amb la col·laboració d’una comissió ciutadana d’aficionats als vehicles clàssics i el Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda. 

El recinte firal i el passeig de la Florida, entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el Camí de la Granja, així com l’aparcament de l’avinguda de l’Onze de Setembre van ser l’escenari d’aquesta activitat que va comptar amb uns 170 cotxes, més de 40 motocicletes i 42 parades de recanvis i material del col·leccionisme del motor.

Una de les novetats d'aquesta dinovena edició va ser el bar que al recinte firal va instal·lar el Club Motor Clàssic i que va estar molt freqüentat durant tot el matí. Es van poder veure cotxes dels anys 50 i dos cotxes antics i els comerciants estaven satisfets amb les vendes efectuades, segons han afirmat des de l'organització.

El regidor de Promoció Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Antonio Egea, qualificava d'èxit la 19a edició i informava el mateix dissabte de la gran quantitat de vehicles en exposició i del nombrós públic que havia assistit a la Llotja.

Antonio Egea ha destacat que hi havia moltes ganes de tornar a celebrar aquesta Llotja de vehicles antics i clàssics i que la quarantena de paradistes també estaven molt contents. El regidor de Promoció Local ha subratllat que "la Llotja és bona no només per a aquest sector sinó per al comerç i la restauració local i per a la projecció del municipi arreu de Catalunya".

Un dels coorganitzadors de la Llotja de vehicles antics i clàssics des del seu inici, Joan Remon, ha destacat que la del nostre municipi és una activitat molt consolidada i matisava que el retorn al recinte firal ha afavorit la gran participació registrada. Sobre els vehicles exposats, Joan Remon ha valorat molt els clàssics dels anys 50 que es van apropar dissabte a la Llotja.

Darrera actualització: 05.02.2024 | 11:50