Jara Egea i Jordi Gómez s'acomiaden del CNIAC

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 11:00

Els membres del Consell Nacional d’Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC) Jara Egea i Jordi Gómez s’acomiaden aquest mes de novembre com a representants de Santa Perpètua d’aquest organisme després de sis anys.

Serà en el marc del 2n Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya que tindrà lloc el dia 18 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat.

Al CNIAC han treballat aspectes que preocupen i afecten al col·lectiu i han pogut reflexionar, opinar i fet propostes sobre aquells temes que els hi afecta. Tant la Jara Egea com el Jordi Gómez han manifestat que l’experiència els hi ha permès aprendre, reflexionar i participar en temes que “sinó haguessin estat representants no haguessin tractat mai”.

Per als dos, aquest tipus d’organismes són importants per tal de tenir en compte la participació infantil i adolescents, “perquè en la majoria dels casos s'ignora la nostra opinió o se'n té menys en compte simplement per la nostra edat”. Jordi Gómez, explica que “sempre es diu que els infants són els ciutadans del futur, però aquesta frase és mentida, perquè som ciutadans del present i cal que se’ns escolti”. Per la seva part, Jara Egea, anima a la infància i adolescència de Santa Perpètua a prendre el seu relleu al CNIAC perquè “serà una experiència que no podran oblidar mai, no hi ha cap lloc en el qual es puguin expressar amb més llibertat que allà, on creixeran absolutament com a persones”.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 14:51