Inscripcions obertes per formar part de l'Equip CREVE que participarà a l'Electrocat 2018

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 00:00

Desenvolupament local ha fet una crida a la participació a aquells ciutadans amb coneixements d’automoció, electricitat i electrònica per tal que participin amb l’equip CREVE a la propera edició de l’ElectroCat. Per tal d’inscriure’s cal tenir més de 18 anys i fer-ho a l’edifici de Desenvolupament Local enviant un correu a formacio@staperpetua.cat. Segons han informat els organitzadors d’aquest esdeveniment, els preparatius de l’ElectroCat ja estan en marxa i tindran lloc, per segon any consecutiu al Recinte Firal de Santa Perpètua. A l’ElectroCat circulen, en pista urbana, vehicles elèctrics construïts per equips formats per alumnes i professors de cicles formatius de Grau Superior d’Automoció de centres educatius de tot Catalunya, a més de ciutadans del nostre municipi en representació del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).

L’ElectroCat l’organitzen els Ajuntaments de la Riera de Caldes, i en la seva última edició va comptar amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, les empreses Alstom,  Mavilor Motors, Honda, Tempel Group, Urbaser; Electric GT; a més de La Fundació CIM de la UPC, la Fundació RACC, el Gremi de Tallers de Sabadell i Província i l’Smartmoto Challenge.

Des que es va engegar al 2014, s’ha plantejat com un treball d’innovació perquè els alumnes han de construir un prototip de vehicle elèctric durant el curs, sobre una base motriu comuna (motor, variador i bateries), que proporciona l’organització. De fet, l’ElectroCat està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de projectes Innovadors i Experimentals. L’alcaldessa de Sant Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, s’ha reafirmat en l’aposta de l’Ajuntament en la promoció de la mobilitat sostenible i del vehicle elèctric, “una aposta del present que mira al futur”. 

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:49