Gairebé un miler de persones han format part de l'EMA aquest curs

Dimarts, 11 de juliol de 2023 a les 10:00

Un total de 988 persones han format part de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) durant el curs 2022-2023. Per programes la participació ha estat de 1.063 ja que hi ha 75 persones que formen part de més d’un programa.

 

Segons dades de l’EMA, el 35% de l’alumnat ha participat en programes vinculats a música; el 25%, al Comunart; un 12%, a visuals (plàstiques, pintura, aerografia, còmic, fotografia); un 11%, a laboratori; un 10%, a dansa; un 4%, a teatre; i audiovisuals, artesania i activa la ment un 1% a cadascú d’aquests programes.

L’EMA destaca en el seu balanç que el 3,4% de la població de Santa Perpètua realitza alguna pràctica artística a l’EMA i que l’11% de les persones que han participat en el darrer curs són de fora de Santa Perpètua. L’EMA compta amb alumnat procedent d’una vintena de municipis de la província com ara Sabadell, Barcelona, Mollet del Vallès, Terrassa o Bigues i Riells. De Santa Perpètua han participat 876 persones i no empadronades al municipi han estat 112.

El director de l'EMA, Eliseu Ribes, valora positivament que durant el curs han passat un miler de persones pel centre educatiu. Ribes ha destacat que un 11% són d'altres municipis. "Aquest és el primer curs de recuperació de la normalitat desprès de la pandèmia pel que fa estat d'ànim i de presència", segons ha expressat Eliseu Ribes. El director de l'EMA ha destacat que les produccions s'han anat fent al llarg d'aquest curs tan les obertes a les famílies com les grans activitats tipus Cantata o Itinerart amb la normalitat d'abans de la pandèmia. 

Un altre aspecte que preocupa a Ribes és la natalitat que fa que els grups dels més petits tinguin encara moltes places lliures.

Darrera actualització: 11.07.2023 | 12:31