Gairebé 1.500 persones han pres part a la programació Estiu Actiu

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 12:30

Un total de 1.475 persones han participat en les activitats de l’Estiu Actiu durant el mes d’agost, segons dades del Servei d’Acció Sociocultural de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El Consistori ha programat una sèrie d’activitats que s’han desenvolupat als centres cívics La Rambla, en horari de matí i de Can Folguera, en horari de tarda. Les entitats de Mogoda Country, Dansa del ventre i el Centro Cultural Andaluz han organitzat activitats a Can Folguera. La setmana del 21 al 25 d’agost va ser la que més assistència va registrar. Al Centre Cívic de La Rambla es van comptabilitzar 132 persones i a Can Folguera, 177. Es dona la circumstància que aquesta setmana es va registrar la quarta onada de calor d’aquest estiu. Aquests dos espais han format part aquest estiu de la Xarxa de refugis climàtics de Santa Perpètua que ha disposat de 14 equipaments interiors i 24 exteriors per fer front a les altes temperatures.

La presidenta de l'Àrea de Drets de la Ciutadania i Serveis a les persones, Ana Bajo, ha avançat que veient la resposta ciutadana serà un programa que caldrà repetir sobretot pensant en les persones grans. Bajo ha explicat que les participants han agraït poder continuar fent activitats en grup perquè el període de finals de juny fins a l'octubre se'ls fa molt llarg.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 13:50