Fins al dia 30 està obert el termini per participar a la Fira de Nadal

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 08:00

Les entitats, associacions, establiments comercials o artesans autònoms que vulguin muntar una parada durant la Fira de Nadal encara poden inscriure's de manera telemàtica.

Per fer-ho s'ha d'emplenar el formulari que trobaran en aquest enllaç i la data límit és el 30 de novembre. La Fira de Nadal se celebrarà el dissabte 17 de desembre en horari de 10 a 19 h a la plaça de la Vila i a la Rambla, on a més, hi haurà activitats diverses relacionades com el Nadal. Si hi ha qualsevol dubte, les persones interessades poden escriure al correu comerc@staperpetua.cat o suportassociatiu@staperpetua.cat.

L’Ajuntament informa als comerciants i entitats interessades a participar que s’assignarà l’espai en el mateix moment de muntar les parades, que hauran d’estar obertes a partir de les 10 i fins les 19 hores. Per tal de facilitar l’arribada de forma esglaonada, l’horari de muntatge serà entre les 8 i les 10 hores. En aquest horari es permetrà l’entrada de vehicles per descarregar. L’organització també disposarà de quadres elèctrics distribuïts al llarg de la Fira i per poder connectar-se cal portar allargadors propis de com a mínim de 15 o 20 metres. S’aconsella portar llums de baix consum.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 08:30