Fins a l’11 de febrer es poden fer propostes d'activitats a la Xarxa de Centres Cívics

Divendres, 26 de gener de 2024 a les 00:00

Tothom que faci propostes online o presencialment entrarà al sorteig d’un mes gratis a una de les activitats de la nova programació 2024/25 de la Xarxa de Centres Cívics.

La Xarxa de Centres Cívics inicia aquest 26 de gener un procés participatiu per recollir propostes per a la nova programació 2024-2025. Sota l’eslògan La Xarxa de Centres Cívics a les teves mans, proposa!, aquest servei municipal posa a disposició de la ciutadania un formulari per fer propostes i suggeriments al voltant de les activitats del proper curs, que començarà l’1 d’octubre. 

Fins a l’11 de febrer es poden fer propostes, tant telemàticament, com presencial a qualsevol dels sis centres cívics gràcies a unes bústies instal·lades a les recepcions. L’usuari de la Xarxa i la ciutadania en general, podrà proposar una nova activitat o vàries en els àmbits que prefereixin com ara per fer en família, infantils, per a majors de seixanta anys, per al benestar, d’idiomes o eines digitals, de dansa... 

A més, el dijous 1 de febrer, entre les 10.30 i les 13 hores, la Xarxa recollirà propostes a una carpa que instal·larà al passeig de la Florida, coincidint amb el mercat setmanal dels dijous. 

Tothom que faci propostes online o presencialment entrarà al sorteig d’un mes gratis a una de les activitats de la nova programació 2024/25 de la Xarxa de Centres Cívics. El sorteig de la butlleta guanyadora es farà el 31 de maig a la festa cloenda de Portes Obertes de la Xarxa.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha posat en valor les opinions dels usuaris de la Xarxa i ha manifestat que “la programació la gaudeix la ciutadania i és imporant que sigui ella qui proposi com ha de millorar”.  

Darrera actualització: 26.01.2024 | 11:12