Estela Ibèrica i Rovira-Forns han començat a treballar el servei comunitari del Podcast SPM

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 09:00

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), Ràdio Santa Perpètua i la Regidoria d’Educació han començat a treballar amb els instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns en el servei comunitari  Podcast SPM, un retrat sonor de la nostra ciutat! 

Aquest servei comunitari ofereix als grups d’alumnes de 3r d’ESO elaborar un podcast creatiu per explicar aspectes diversos del patrimoni perpetuenc. En aquest cas els centres han decidit estudiar temes diversos. L’INS Rovira-Forns indagarà en la història dels dos perpetuencs que donen nom al centre educatiu, mentre que l’INS Estela Ibèrica el dedicarà a la Granja Soldevila, un edifici molt proper a l’equipament i amb enllaços directes. Els treballs definitius estaran elaborats durant la primera quinzena del mes de maig. 
L’objectiu és que, un cop estiguin els dos nous podcasts, Ràdio Santa Perpètua els pugui emetre en una jornada especial. Tots ells estaran disponibles al web de l’emissora on ja es poden descarregar els elaborats pel Col·legi Sagrada Família, El nostre museu, i de l’IE Santiga, Les cròniques del Vapor Arañó

Darrera actualització: 22.02.2024 | 14:33