Es contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 08:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha contractat dues persones en el marc del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Una s’ha incorporat a l’Àrea de Ter­ritori com a tècnica de la Unitat de Canvi Climàtic i l’altra a Desenvolupament Local i Comerç com auxiliar d’administració. En ambdós casos donen suport als diferents projectes que estan en marxa i que repercuteixen en el municipi.

La Regidoria de Desenvolupament Local i Comerç ha explicat que “dins de la subvenció, el consistori va presentar sol·licituds a la línia destinada a la inserció de persones més grans de 45 anys, per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o auto compostatge (SOC TRFO-ARC) i a la línia DONA”. Totes dues línies ofereixen una actuació de contractació laboral de 12 mesos, i una altra de formació obligatòria dins de la jornada laboral. L’objectiu final d’aquest programa “és poder dotar a les persones participants d’experiència professional i formació que els permeti enriquir el seu perfil professional i impulsar-los a la inserció laboral al mercat de treball, i alhora la seva feina reforça projectes d’àmbit social i municipal que s’estan duent a terme i dels que en podrà gaudir tota la ciutadania”.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 12:42