Entre Natures, de l'artista local Emili Batlle, es pot visitar a l'Espai 2

Dimecres, 1 de novembre de 2023 a les 09:00

Entre Natures és el nom de l'exposició de l’artista local Emili Batlle que es va inaugurar divendres 27 d’octubre a l’Espai 2 de la Granja. La mostra es podrà visitar fins al 10 de desembre.

La mostra Entre Natures, que s’havia d’inaugurar el passat mes de juny, va quedar suspesa a causa de la malaltia i posterior defunció del pintor. Ara, la seva família vol retre homenatge a la seva persona exposant la seva obra.

Una part de l’obra formada per olis sobre tela representa el bodegó, la naturalesa morta. La resta de l’exposició, representada per paisatges, és la naturalesa viva. D'aquest concepte, prové el títol que Emili Batlle va voler donar a l'exposició on conflueixen les dues naturaleses. Ignasi Batlle, fill de l'artista, va explicar en la inauguració d'Entre Natures l'amor que sentia el seu pare per la pintura.

Entre Natures es podrà visitar fins al 10 de desembre a l'Espai 2. Es tracta de la darrera mostra que acollirà aquest equipament que es va inaugurar com a espai expositiu fa més de 20 anys.

Darrera actualització: 02.11.2023 | 11:15