Els instituts Rovira-Forns i Estela Ibèrica, punts de participació del 9-N a Santa Perpètua

Dijous, 30 d'octubre de 2014 a les 00:00

Els ciutadans de Santa Perpètua que vulguin participar en la convocatòria del 9-N ja poden consultar a la web Participacio2014 a quin local i mesa hauran d'acudir si volen participar. A la nostra ciutat els punts de participació seran els instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns.

La papereta amb la pregunta 'Vol que Catalunya sigui un estat? En cas afirmatiu, vol que aquest estat sigui independent?' es pot imprimir al web Participacio2014. L'Ajuntament ha comunicat que les persones que no disposin d'ordinador poden consultar el punt de participació que els hi pertoca a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores) i a la recepció de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 15 a 20 hores).

El procés participatiu del 9 de novembre comptarà amb 1.317 locals i 6.695 meses amb urnes distribuïdes per tot el pais. El departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat ha donat la xifra definitiva de locals i punts de participació per al 9-N.

Per saber on s'ha d'anar cal introduir l'adreça que apareix al document d'identitat i, de forma immediata, la web oferirà la informació detallada del punt on cadascú està adscrit. A més, la informació es podrà imprimir en format de targeta.

D'altra banda, la secció local de l'ANC ha informat que posarà a disposició de la ciutadania un servei de transport per a les persones amb mobilitat reduida per tal d'acompanyar-les als seus punts de participació. Per poder optar a aquest servei cal enviar un correu electrònic a santaperpetua@assemblea.cat

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29