Els centres educatius obren les portes a les famílies de l'actual i futur alumnat

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 09:00

Les jornades de portes obertes dels centres educatius del municipi començaran el 22 de febrer i s'estendran fins al 2 de març. Les escoles i instituts de Santa Perpètua mostraran a les famílies interessades els seus projectes educatius i les seves instal·lacions.

La cita és prèvia al període de preinscripció escolar per al curs 24-25, del 6 al 20 de març per a infantil i del 8 al 20 de març per a ESO, segons la informació facilitada per la Generalitat de Catalunya.

L’IE Santiga serà el primer a celebrar jornada de portes obertes. Aquest dijous 22 de febrer serà el torn de l’ESO i el 26 de febrer per al cicle d’Infantil. Les jornades les tancaran l’Escola Tabor i els instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns que la faran el dissabte 2 de març. La fórmula triada per als centres és diferent, tant en l’organització de la jornada, com en la manera d’inscriure’s a les visites. Tota la informació sobre les portes obertes dels centres educatius la podeu trobar aquí.

La regidora d’Educació, Ana Bajo, ha animat a totes les famílies amb infants i joves en edat d’iniciar els cicles d’Infantil i ESO, a visitar les escoles de Santa Perpètua i resoldre tots els dubtes que puguin tenir. “És un moment important per a moltes famílies i la decisió pot generar angoixa, per això és convenient visitar els centres, parlar amb els equips directius i també amb altres famílies abans de prendre una decisió”, ha manifestat. Bajo també ha animat a les famílies a que l’aposta sigui per un centre de Santa Perpètua.

La Generalitat de Catalunya recomana a les famílies que es troben en aquest procés de tria d’escola, demanar informació sobre els projectes educatius i els seus idearis, pensar en les característiques de l’infant perquè segons els seus interessos o manera de ser tindrà unes necessitats o d’altres, valorar les instal·lacions o la relació entre l’escola i les famílies.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 09:09