Els 10 de Santa es correrà aquest diumenge amb 900 atletes inscrits

Dijous, 1 de juny de 2023 a les 12:00

Aquest diumenge tindrà lloc la cursa Els 10 de Santa organitzada pel Club Esportiu Fondistes Fem Força i l'Ajuntament de Santa Perpètua. 900 persones s'han inscrit.  

En el marc de la 24a Festa de l’Esport de Santa Perpètua, diumenge se celebrarà la 14a Cursa Popular Els 10 de Santa, que organitzen el Club Esportiu Fondistes Fem Força i l’Ajuntament de Santa Perpètua. La cursa de 10 quilòmetres, que tindrà puntuació doble en la Lliga Championchip, començarà a les 8.50 h per evitar la calor amb un circuit que barreja l’asfalt i la terra. Aquest cop ha canviat el recorregut i passarà més pel parc Central. La sortida i l’arribada estaran situades, com és habitual, al costat del Pavelló d’Esports. Hi haurà premis per als tres primers de la general femenins i masculins; per al primer classificat de cada categoria femenina i masculina; i per als tres primers classificats locals femenins i masculins. Els premis no són acumulables. S’han establert sis categories: joves, sèniors, veterans 35, veterans 45, veterans 55 i veterans 65.

Les inscripcions s'han tancat amb 900 atletes per a la cursa dels 10 quilòmetres. Tots els participants rebran la bossa del corredor amb diferents obsequis. A més, hi haurà una botifarrada per a tothom.

Com a novetat aquest any, la prova de 3 quilòmetres, que s’iniciarà a las 8.15 h, estarà oberta a la participació d’atletes sèniors per donar opcions a les persones adultes que s’inicien en aquest esport. La cursa d’1 quilòmetre, per als esportistes més joves, començarà a les 10.30 h amb el mateix recorregut dels últims anys.

1a Mini Cursa Nocturna de la Festa de l'Esport

300 persones participaran dissabte en la primera edició de la mini sortida nocturna de la Festa de l'Esport. L'activitat és organitzada pel Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) i l’Ajuntament de Santa Perpètua en el marc de la celebració de la 24a edició de la Festa de l’Esport.

L’excursió, de poc menys de nou quilòmetres, començarà des del Pavelló d’Esports a les 21.15 h i finalitzarà a les 23.30 h. El recorregut comprendrà la zona del Castell de Can Taió, la Piella (Ripollet) i el Pla de Rocamora i el Pla d’Albinyana (Montcada i Reixac). A l’arribada, tots els participants rebran un present saludable d'acord amb el tema que en aquesta ocasió té la Festa de l’Esport, Esport i Nutrició.

Darrera actualització: 01.06.2023 | 13:45