El Vapor es transformarà en La Central dels Reis els dies 2, 3 i 4 de gener

Dimecres, 28 de desembre de 2022 a les 10:00

La Central dels Reis tornarà a instal·lar-se a Santa Perpètua els dies previs a aquesta nit màgica.

Ses Majestats tornen a visitar el municipi i aquest any han decidit renovar la seva Central ubicant-la en un espai tan especial com El Vapor. L’antiga fàbrica es convertirà en l’encreuament màgic dels tres Reis transformant-se en tot un gran centre de distribució de regals. Els infants acompanyats de les seves famílies podran visitar les diferents sales de treball i portar la seva carta per activar-la. A més, el dia 30 de desembre els infants tindran l'oportunitat, abans que acabi l'any, de deixar la seva carta als Reis a la Central, ja que s'han programat algunes sessions. El 2, 3 i 4 de gener s’han programat tretze sessions entre les 17 i les 20 hores. La durada de l’activitat és d’uns 50 minuts aproximadament. La Regidoria de Cultura ha informat que el gegant Pipa també portarà la carta a la Central.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que “seguim apostant per instal·lar el magatzem de logística de regals a Santa Perpètua i aquest any amb la novetat que estrenem nova ubicació al Vapor”. L’edil recorda que és una activitat “molt esperada pels infants” i afegeix que “la Central dels Reis arriba enguany a la vuitena edició”.

Entrades a partir del dia 30

Les entrades tenen el cost d’un euro i es podran adquirir en aquest enllaç a partir de les 9 del matí del dia 30 de desembre fins al seu exhauriment. El mínim d’entrades que pot comprar un usuari és de dues i el màxim de sis. Les entrades tenen un horari d’accés i per aquest motiu des de l’organització es demana puntualitat. Es recomana assistir quinze minuts abans per poder validar l’entrada. En cas de no arribar a l’hora es perdrà l’entrada i no es retornarà l’import. La Regidoria de Cultura recomana portar l’entrada descarregada al mòbil o bé ensenyar el correu electrònic de confirmació. 

Darrera actualització: 28.12.2022 | 10:45