El Vapor acollirà l’Itinerart que girarà al voltant d’El cos com a territori

Dijous, 1 de juny de 2023 a les 00:00

Serà els dies 9 i 10 de juny

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) organitza l’Itinerart el 9 de juny a partir de les 17.30 hores i el 10 de juny a partir de les 10 hores al Vapor que girarà entorn el tema El cos com a territori.

L’alumnat de de fotografia, plàstiques, laboratoris, còmic, aerografia, videojocs, música i dansa, porta mesos treballant en aquesta proposta que té per objectiu crear un espai artístic obert a la participació de tothom per reflexionar i compartir. Els diferents espais d’El Vapor així com la plaça del 8 de març acolliran el resultat d’aquest treball artístic amb propostes com Maneres de desaparèixer, una instal·lació de pells i cossos a la façana de la Sala la Filadora o Mort i matèria, una sèrie de llenços creats per l’alumnat de pintura per reflexionar sobre la mort. Durant l’Itinerart hi haurà també actuacions de Bandàstics i Orquéstrix o la instal·lació interactiva Orkestrònia, feta amb instruments realitzats amb materials recuperats, entre d’altres.
Tota la programació es pot consultar aquí.

Enguany, a més, l’Itinerart acull la cloenda del projecte Comunart on participarà tot l’alumnat dels centres educatius que enguany ha participat del Dansa’t, Venta’t, Corda’t, Teatrots i Percutap i que comptarà amb una acció comunitària amb l’artista interdisciplinari Álvaro Prats.

Darrera actualització: 01.06.2023 | 10:56