El parc dels Països Catalans acollirà la Diada Nacional

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 12:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà l’Onze de Setembre la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional. La celebració començarà a les 11 hores i tindrà lloc davant del monument commemoratiu de l’Onze de Setembre ubicat al parc dels Països Catalans.

L’acte inclou la hissada de la bandera, una ofrena floral a l’escultura homenatge a l’Onze de Setembre per part d’entitats ciutadanes i partits polítics i el Cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, llegirà un parlament institucional de la Diada.

La Diada comptarà amb la música i la dansa en directe gràcies a la Coral Renaixença i a l’Escola Municipal de les Arts (EMA). En aquesta ocasió un grup de dansa oferirà un muntatge de petit format. L’Ajuntament de Santa Perpètua fa una crida a tota la ciutadania a assistir a l’acte. Aquest any una vintena d’associacions i partits polítics han decidit prendre part a l’acte de la Diada.

Precisament, el consistori s’ha adherit a la campanya de la Generalitat El català: una llengua, molts accents i a Santa Perpètua es pot veure a la façana de la Biblioteca el cartell que porta per títol Roig, vermell, grana, carmesí i és obra de Palouzié Studio. D’aquesta manera es fan visibles les varietats dialectals per dibuixar la bandera de Catalunya i, sobre fons groc, quatre geo-sinònims en vermell configuren les barres de la senyera.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 12:17