El MTIV inicia el 19 de novembre els tallers Lab que s’adrecen a infants i joves

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 14:55

El MTIV inicia les propostes Lab amb dos tallers de ciència adreçats a infants, joves i famílies coincidint amb la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, del 10 al 19 de novembre. Les dues primeres propostes d’aquesta programació, que preveu tractar diverses temàtiques, tindran lloc el 19 de novembre.

La primera d’elles porta per títol Descobrim la ciència i està adreçada a infants d’entre 5 i 8 anys. La proposta farà que els participants es posin a la pell d’un científic i aprenguin a observar, a fer-se preguntes i fer experiments per tal de treure conclusions i, així, comprendre el món que els envolta. L’activitat tindrà lloc a les 10.30 hores i per participar-hi caldrà fer una inscripció prèvia a través d’un formulari web a staperpetua.cat o al mateix MTIV. 
La segona proposta Lab serà el mateix 19 de novembre, però en aquesta ocasió estarà adreçada a infants i adolescents d’entre 9 i 12 anys. El mètode científic... quin altre si no? És el nom del taller que permetrà als participants conèixer què és el mètode científic tot observant i experimentant amb l’aire  quelcom aparentment invisible que es farà visible a partir d’un seguit de reaccions químiques i altres experiments. L’activitat, que també necessita inscripció prèvia, començarà a les 12 h. 
Ambdues activitats són gratuïtes. 

Darrera actualització: 06.11.2023 | 10:06