El Mercat Solidari de la Biblioteca recull més de 600 litres de llet

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 11:00

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials ha recollit més de 600 litres de llet a través del Mercat solidari de la Biblioteca que es va desenvolupar entre els dies 29 de maig i 2 de juny

L'activitat consistia en un intercanvi de llibres, revistes i dvd a canvi de llet que s'ha destinat al magatzem municipal de Santa Perpètua, situat al carrer de Tierno Galván i gestionat per l'ONG El Cabàs solidari.

En aquesta ocasió, la Biblioteca ha pogut organitzar aquest Mercat solidari durant cinc dies i això ha permès posar a disposició molts documents sobretot novel·les i còmics d'adults a més de revistes i cd de música de tota mena. Fa dos anys, quan es va començar a demanar aliments a canvi dels documents que es descatalogaven de la Biblioteca es van aconseguir 200 quilos d'aliments, l'any passat es van sumar 335 quilos i enguany han estat 620 litres de llet.

Des de la Biblioteca Municipal han explicat que cada vegada hi ha més usuaris que coneixen aquesta iniciativa i aquest cop, el fet de només demanar llet ha facilitat l'intercanvi. Des del primer dia del Mercat Solidari fins a l'últim la Biblioteca va rebre moltes visites, a l'Espai 2 que sempre tenia una mitjana de quinze persones."Moltes persones van tornar dos i tres cops pel Mercat solidari", segons ha detallat la Biblioteca.

Més de 600 litres de llet ha recollit el Mercat solidari de la Biblioteca. El Cabàs Solidari, com a entitat gestora del magatzem municipal d'aliments ja ha recollit totes aquestes aportacions solidàries de la ciutadania.

Darrera actualització: 08.06.2023 | 14:20