El D-OFER endega els itineraris formatius en energies renovables

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 08:00

La Regidoria de Desenvolupament Local ha posat en marxa el D-OFER, un nou dispositiu d’orientació i formació en energies renovables. Durant els mesos d’octubre i novembre s’han dut a terme 4 sessions informatives en les quals s’ha informat sobre els tallers que integren el programa i els processos de selecció i sobre l’àmbit professional de les energies renovables, les seves tendències de futur i els requisits i les competències sociopersonals clau per accedir-hi. 

El nou dispositiu està compost per dos itineraris flexibles. El primer, d’orientació professional, disposa de sis càpsules; Autoconeixement i balanç competencial, Competències transversals clau, Igualtat d’oportunitats, conciliació de la vida laboral, personal i familiar, Sensibilització en Medi Ambient, Consum i estalvi energètic i Recursos i tècniques de cerca de feina. El segon itinerari consisteix en la formació professionalitzadora en Muntatge i Manteniment d’instal·lacions d’Energia Solar fotovoltaica de 228 hores, amb sis mòduls formatius diferents: Electricitat, Electromecànica, Fotovoltaica, Prevenció de riscos laborals, Treball en alçada i Estades de pràctiques en empreses.

El dispositiu, que està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Perpètua, és una experiència innovadora d’àmbit intermunicipal, en la qual poden participar persones demandants d’ocupació dels sis municipis de l’àmbit de l’AMERC que estiguin en situació d’atur o actives en cerca de millora de feina. 
Les persones interessades a participar en el D-OFER poden inscriure’s en aquest enllaç o també presencialment visitant l’edifici de Desenvolupament Local o trucant al 93 544 61 63. 

Darrera actualització: 01.12.2022 | 13:55