El Correcan estrena elements d'exercici animal

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 10:00

La Regidoria de Convivència i Mediació ha realitzat una sèrie de millores all Correcan que disposa des de fa uns dies d'una vuitena de nous elements on els gossos poden exercitar-se.

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela, han visita l'espai on s'ha instal·lat diferents obstacles canins que han estat dissenyats utilitzant la referència de la disciplina "Agility". Es tracta d'un circuit amb vuit elements que es poden encadenar seguint un ordre on "el gos pot exercitar i demostrar les seves habilitats de seguretat, força, agilitat, rapidesa, obediència, destresa, salt de longitud i constància i també la intuïció", segons ha manifestat la Regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela. A l'espai també s'ha instal·lat nova senyalització que explica els aparells i un codi QR que porta a l'ordenança de tinença d'animals. El Correcan es troba situat en un costat del parc Central en una zona compresa entre el Camí de la Granja i la línia fèrria de la R8. Aquesta zona disposa d'una superfície de 2.180 m2 amb una tanca d'1,80 metres d'alçada, llum, una font i aparcament al costat del recinte.

El Correcan "és un espai públic de socialització on es troben les persones que estimen els animals i volen que aquest tinguin una experiència d'oci lúdic i saludable dins de la zona urbana" i afegeix que "són espais per a la salut i la convivència d'animals i persones".

Darrera actualització: 03.04.2023 | 10:29