El Consorci per la Normalització lingüística anima a la ciutadania a debatre sobre el català en unes sessions deliberatives en línia

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 00:00

El Consorci de Normalització lingüística anima a la ciutadania a participar a les dotze sessions deliberatives en línia sobre el futur del català que organitza el Govern en el marc del Pacte Nacional per la Llengua.

Les sessions abordaran temes clau per al català com la cohesió social, la cultura, l'audiovisual, els mitjans de comunicació, les tecnologies de la llengua i el món digital, l'àmbit socioeconòmic i laboral, la salut i l'atenció sanitària, el lleure l'esport i el món associatiu, els àmbits estatal, europeu i internacional, les administracions públiques i l'educació i la recerca. En cada sessió hi podran participar 50 persones. La inscripció es pot fer, previ registre a través d'aquest enllaç.

La primera sessió serà el 24 de maig i la darrera el 28 de juny.

Qualsevol persona interessada en el futur del català s'hi pot inscriure i participar.  Al voltant del Pacte Nacional per la Llengua s'han previst una cinquantena d'actes, dels quals se n'han fet 23 i s'han programat 28 més. 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 11:27