El Club Feina reprèn l'accés obert sense cita prèvia

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 10:00

El Club de la Feina, l'espai de cerca activa de la Regidoria de Desenvolupament Local, ha restablert el seu horari d’accés lliure que tenia abans de la pandèmia de la Covid-19.

A partir d’aquesta setmana no és necessari que les persones usuàries demanin cita prèvia, sinó que poden accedir-hi de dilluns a dijous de les 9 a 12 hores. 

Desenvolupament Local explica que el setembre del 2020 l’aforament i l’horari de l’espai van adaptar-se per complir les mesures de seguretat amb un sistema de cita prèvia de quatre franges horàries de 50 minuts. Ara les persones que ho desitgin podran acudir al servei sense haver de demanar hora, sempre «mantenint la disponibilitat de l’espai per a la realització d’accions individuals i grupals», segons informa la Regidoria. 

L’espai Club Feina és un servei ubicat a la Granja Soldevila on hi ha disponibles recursos i materials necessaris per buscar feina. Les persones que estiguin interessades poden adreçar-se presencialment, trucar al 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a orientaciolaboral@staperpetua.cat.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 13:48