El Club de la Feina manté la tendència i rep 730 visites al 2023

Dilluns, 22 de gener de 2024 a les 10:00

El Club de la Feina va rebre un total de 730 visites al 2023 per part de 133 persones usuàries, amb un promig d’assistència de cinc visites per persona. Aquestes dades són similars a les registrades al 2022 quan l’espai va rebre 706 visites.

Durant l’any passat, el Club de la Feina també va convocar 37 sessions grupals d’acollida, que van possibilitar l’accés a l’espai a noves persones usuàries. El Club de la Feina està situat a la planta baixa de la Granja Soldevila i és un espai de cerca activa on les persones usuàries de Desenvolupament Local poden fer servir recursos i materials necessaris per a la cerca de feina (ordinadors amb connexió a internet, telèfon, recursos formatius i laborals...) amb el suport d’una tècnica que les pot guiar per treure’n el millor profit. Aquest servei organitza periòdicament sessions informatives d’acollida grupals que permeten tenir accés lliure a l’espai. 
L’horari d’accés lliure continua aquest 2024 de dilluns a dijous, de 9 a 12 hores del mati i es manté la disponibilitat de l’espai per a la realització d’accions individuals i grupals que desenvolupa el Servei Local d’Ocupació amb cita prèvia.
Paral·lelament, el Club de la feina manté la plataforma virtual Netclub (http://netclub.cat), un entorn online en constant renovació d’orientació professional  a disposició de tota la ciutadania amb informació i recursos d’orientació, formatius i ocupacionals útils per a totes aquelles persones que volen millorar la seva ocupabilitat.
Les persones interessades a assistir al Club de la Feina, poden demanar més informació a la recepció de l’Edifici de Desenvolupament Local, al telèfon 93 544 61 63, al correu electrònic orientaciolaboral@staperpetua.cat o bé a través del formulari disponible a la plataforma Netclub.  

Darrera actualització: 19.01.2024 | 12:29