El bus urbà circularà de manera gratuïta en un circuit especial durant la jornada del 12 de maig

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 12:15

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera jornada d’Eleccions al Parlament de Catalunya del diumenge 12 de maig. Serà a través d'un recorregut especial per apropar els col·legis electorals i amb opció de bus a demanda de 10 a 11 h que cal demanar del 15 al 30 d'abril al 93 574 32 34  extensió 2210.

El Consistori ha dissenyat un circuit especial amb una trentena de parades amb l’objectiu d’apropar la ciutadania que tingui necessitat d’aquest transport als col·legis electorals. El comboi circularà en servei de matí i de tarda, de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores, amb una freqüència de pas aproximada de 30-45 minuts. L’Ajuntament també oferirà l’opció de bus a demanda, de 10 a 11 hores.

El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha explicat que aquest servei vol facilitar el transport de les persones als col·legis electorals i ha recordat que en d’altres comicis el bus havia funcionat però no de manera gratuïta com serà el proper 12 de maig. L’edil ha detallat que les parades s’han dissenyat d’acord a les seccions electorals del municipi, tenint en compte les distàncies entre els domicilis i els respectius col·legis electorals.

Albert Bonàs també ha convidat la ciutadania a aprofitar la jornada per utilitzar el transport públic i viatjar en el bus urbà, per conèixer aquest servei i per desplaçar-se pels diferents espais de Santa Perpètua de Mogoda. “Tot i que serà una ruta diferent, convidem a tothom a conèixer el vehicle i com funciona aquest servei i alhora a fer un passeig turístic pel nostre municipi”, ha conclòs el regidor.

 

Bus a demanda

El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha explicat que també s’oferirà l’opció de bus a demanda, que recollirà i tornarà a les persones que el sol·licitin a punts concrets que no corresponen amb la trentena de parades establertes. Aquest servei es durà a terme entre les 10 i les 11 del matí del diumenge 12 de maig. Per tal de poder donar cobertura a les necessitats, les persones interessades han de trucar del 15 al 30 d’abril al telèfon de l’Ajuntament 83 574 32 34 i marcar l’extensió 2210. Allà prendran nota dels punts de parada i de les dades de la persona sol·licitant. El regidor Albert Bonàs ha detallat que aquesta acció esdevindrà una prova pilot del servei de bus a demanda, que és una de les 79 actuacions recollides del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2023-2028, aprovat el 25 de gener.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 12:20