El 31 de gener comença el cicle d'adolèscència del SPM en família

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 11:00

La programació del SPM en família d’hivern està dedicada a l’adolescència amb l’objectiu d’ajudar i generar xarxa entre famílies en les quals algun dels seus membre es trobi en aquesta etapa de la vida. El 31 de gener comença la programació.

El Servei d’Orientació i Acompany­ament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha dissenyat aquest cicle que constarà de quatre xerrades i un grup obert de famílies. 

La primera activitat serà el dia 31 de gener a les 18 h amb el títol Benvinguda adolescència, que anirà a càrrec de la psicòloga Elisabet Aulet. Aquesta professional assessorarà sobre com fer front a tots els canvis que provoca l’adolescència en el si familiar. El programa es desenvoluparà a la seu del SOAF que està ubicada al carrer de García Nieto, 1. Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes a través d'aquest formulari.

Una de les novetats d’aquest cicle serà la creació d’un Grup obert de mares i pares amb adolescents. La primera trobada s’ha programat per al 8 de febrer a les 18 h al SOAF i el tema que es tractarà serà Quins canvis observem en els nostres fills i filles adolescents? I quins canvis fem nosaltres? I en la resta de la família?  

La regidora d’Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha expressat que l’adolescència “és una etapa en la qual es produeixen molts canvis físics i psicològics i amb el cicle es pretén donar suport a les famílies”. Bajo espera que el Grup obert de mares i pares d’adolescents tingui tan èxit com el Grup de famílies amb nadons i infants que després de començar-se a la tardor continua amb les seves trobades aquest hivern amb la col·laboració de Mamalleta’m. 

Darrera actualització: 31.01.2024 | 13:50