El 19 de gener la Sala Telers acull la presentació de l’Efímera 2024

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 12:00

La presentació s’iniciarà amb l’espectacle gratuït Tan a prop, de Júlia Godino i Alexa Moya 

La Regidoria de Cultura presentarà el proper divendres 19 de gener a les 20 hores la nova programació d’Efímera de 2024 en un acte gratuït que tindrà lloc a la Sala Telers del Vapor. La presentació s’iniciarà amb l’espectacle gratuït Tan a prop, de Júlia Godino i Alexa Moya. Es tracta d’una trobada íntima entre dues ballarines que reflecteix la complexitat de les relacions humanes: el pes, la fatiga, la resistència en relació amb l’altre, a la diferència, i la dolçor de saber-se sostingut, cuidat, acompanyat. Tot seguit, es donarà a conèixer la programació en un acte que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua Isabel Garcia i el regidor de Cultura Marçal Solà.

Solà ha explicat que la programació d’aquesta temporada “és continuista en el sentit que seguim apostant perquè Santa Perpètua tingui una programació estable de teatre i dansa de qualitat”. Solà considera que la primera edició va ser un encert i va comptar amb molt bona acollida entre la ciutadania i ha avançat que l’Efímera 2024 inclou una vintena de propostes que tindran lloc a la Sala Telers, el Teatre del Centre i l’amfiteatre del parc Central. Tots els espectacles seran de pagament excepte els que es realitzaran en el marc de l’Efímera Estiu.

L’endemà de l’acte de presentació, el 20 de gener, el Teatre del Centre acollirà dues propostes que també formen part del tret de sortida de la programació d’Efímera. Es tracta del taller d’interpretació Crear entre dos a càrrec de Celia Nadal de la companyia Perigallo teatro que serà d’11 a 13 hores i de l’obra Espacio disponible, de la mateixa companyia i que també forma part de la XXXIII Mostra de Teatre de Santa Perpètua. El taller, que tindrà lloc a la Sala Club del Teatre, és gratuït i no cal inscripció però l’aforament és limitat. 

Darrera actualització: 18.01.2024 | 10:45

Enllaços