Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina, en el marc de la Mostra d'Ensenyament

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 10:00

La Regidoria de Joventut organitza l’11 d’abril en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs de Futur: de l’aula a la feina. L’activitat tindrà lloc a partir de les 18 hores a La Promotora (carrer de Pablo Picasso 20)

La proposta pretén donar a conèixer diferents estudis i professions i oferirà mini taules rodones amb altres estudiants i professionals de diferents sectors per resoldre els dubtes de les persones assistents.

Aquesta activitat és la primera vegada que es programa en el marc de la mostra i servirà perquè professionals perpetuencs puguin explicar als joves com i on van estudiar els seus oficis. Seran deu persones amb deu perfils professionals diversos que són: auxiliar d'infermeria, psicòloga, metgessa, guia d'esports en medi natural, cuiner, mestra, conductor d'ambulàncies, integrador social, artista multidisciplinar i encarregada del servei de neteja d'edificis de Mogoda Serveis. Segons els interessos, les persones es podran anar adreçant a les diferents taules durant els 90 minuts que durarà l'activitat.

La regidora de Joventut, Tamar Zamora, ha subratllat que “aquesta és una manera més per obrir la mirada cap a altres possibilitats de futur que no han de passar indispensablement per estudiar a la Universitat”.

La Mostra, que clou el 12 d’abril, és una campanya informativa sobre els itineraris acadèmics post-obligatoris que realitza el Punt Jove just abans de les inscripcions als estudis. S’ofereix informació d’itineraris, opcions d’estudis, centres públics i concertats i beques, entre d’altres. A més de les assessories personalitzades, s’ofereixen sessions informatives als grups de tercer i quart d’ESO i primer de Batxillerat dels centres educatius de Santa Perpètua.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 11:20