Deskoncerts disposarà d'un espai habilitat per a persones amb mobilitat reduïda i zones d'aparcament senyalitzdes

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 00:00

Estarà a tocar amb l'escenari i hi podran accedir unitats familiars amb infants i fins a dos acompanyats en el cas de joves i adults 

Els concerts en el marc de Deskoncerts, a la Festa Major, disposaran d'un espai per a persones amb mobilitat reduïda per tal que tothom pugui gaudir de la Festa amb les mateixes oportunitats. L'Ajuntament habilitarà un espai per tal que persones amb mobilitat reduïda, les seves unitats familiars en el cas de menors d'edat i dos acompanyants en el cas de joves i adults, puguin accedir durant els tres dies de Deskoncerts i gaudir de la programació prevista. 

L'espai tindrà un accés controlat per l'organització i s'hi podrà accedir amb cotxe a través del camí de l'Aplec, on es podrà aparcar proper a l'espai habilitat, al parc de la Ribera. 

Zones d'aparcament habilitades i camins segurs d'accés 

La policia Local i Protecció Civil habilitaran carrers i zones d'aparcament als voltants del parc de la Ribera per afavorir, especialment a la gent que ve de fora de Santa Perpètua, l'accès amb vehicles. El camí de l'Aplec, els carrers Mar de la Mediterrània, Mar del Japó, Mar del Nord i Mar del Carib estaran també senyalitzats com a zona habilitada d'aparcament propera als Deskoncerts juntament amb la zona d'estacionament de CAM Bernades. Per tal de facilitar la informació sobre l'aparcament als visitants, s'ha creat un mapa interactiu on s'anirà actualitzant la disponibilitat dels espais per aparca. El mapa es pot consultar en aquest enllaç.  

L'Ajuntament ha reforçat l'enllumenat de la via pública entre els dos ponts d'accés al parc de la Riobera per crear camins segurs en l'entorn de Deskoncerts i CAM Bernades en compliment amb el protocol d'actuació d'avant el sexisme i la violència sexual en els espais d'oci. 

Deskoncerts començarà el divendres 1 de setembre amb les actuacions de Los 40 On Tour, Ladilla Rusa i DJ Hochi i continuarà el dissabte dia 2 amb The Tyets, Tribade, Boom boom fighters i Cookah P i DJ Trapella. El darrer dia de Deskoncerts serà el diumenge 3 de setembre amb DJ. Nàtura, Senyor Oca i Godot's Eye. 

A d'altres activitats culturals com el Carnaval o la cavalcada de Reis, l'Ajuntament ja instal·la espais per a persones amb mobilitat reduïda amb l'objectiu que tothom en pugui gaudir de la mateixa manera. 

Darrera actualització: 02.09.2023 | 16:21