Comencen les obres d’accessibilitat a l’edifici de l’Ajuntament

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 08:30

Aquest divendres 17 de novembre s’inicien les obres de millora de l’accessibilitat a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Els treballs tenen un termini d’execució de cinc setmanes, durant les quals s’atendrà a les persones directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada al costat de la Casa de la Vila. 

L’actuació s’executarà a la zona de la recepció i entrada a l’edifici Consistorial des de la plaça de la Vila en un espai d’uns 48,5 m2 i es concentra en les primeres estances de la planta baixa. El projecte preveu la instal·lació de portes corredisses dobles i motoritzades per facilitar l’accés de les persones a l’edifici, la reordenació dels espais de consergeria i recepció i la creació d’un nou despatx de primera atenció a la ciutadania, entre d’altres. L’objectiu és facilitar l’accés i l’atenció de les persones a la Casa de la Vila a través de la supressió de barreres arquitectòniques i la instal·lació de portes automàtiques.
Les obres de reforma d’accés a l’Ajuntament aniran a càrrec de l’empresa Edifica Serveis Externs SL per un import de 48.396,82 euros. Aquest projecte compta amb una subvenció de la línia 6 d’impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals dels fons europeus Next Generation. 
D’altra banda, l’Ajuntament també realitzarà properament obres de millora de l’accessibilitat en nou equipaments municipals, en un projecte també finançat per la Unió Europea, a través dels Fons Next Generation. L’acció preveu la millora de l’accessibilitat al Centre de Dese­nvolupament Local, al complex de la Granja Soldevila, la Piscina Municipal, l’Espai Jove La Promotora i els centres cívics La Rambla, Can Folguera, La Florida, Mas Costa i La Creueta. El projecte disposa d’un pressupost d’uns 155.000 euros i suposa la millora de les condicions d’accés als equipaments municipals substituint les portes batents existents en l’entrada principal per portes corredisses automàtiques, excepte al complex Granja Soldevila, entre d’altres actuacions. 

 

Darrera actualització: 16.11.2023 | 15:14