Comença la jornada de portes obertes de la Xarxa de Centres Cívics

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 10:00

La Xarxa de Centres Cívics organitza com cada any jornada de portes obertes als diferents centres cívics de Santa Perpètua del 22 de maig a l'1 de juny.

Fins a l’1 de juny els centres cívics organitzaran activitats i tallers per donar a conèixer la diferent oferta que es realitza en aquests equipaments. Les persones que ho vulguin podran també provar alguna d’aquestes propostes. Per fer-ho només cal anar el dia i hora indicats al centre cívic corresponent. No cal inscripció prèvia i s’accedirà a l’activitat per ordre d’arribada fins a completar l’aforament disponible. Les diferents activitats estan adreçades a públic adult, en cas de les activitats infantils o familiars estan especificades al programa. Tota la informació de les portes obertes es pot consultar a socioculturalspm.

A part de les activitats programades des de la Xarxa de Centres Cívics, entitats i associacions del municipi també ofereixen activitats a la programació diària i prendran part a les portes obertes.

A més, per cloure la jornada de portes obertes, la Xarxa està preparant una festa de cloenda que tindrà lloc el 2 de juny per la tarda a la plaça de la Vila, amb diferents activitats i sorpreses a més d’una exposició fotogràfica al carrer. La jornada de portes obertes vol animar a tothom a formar part dels Centres Cívics sota l'eslògan, Enfila’t a la Xarxa.

Darrera actualització: 22.05.2023 | 10:29