Comença la campanya municipal Cap Infant Sense Joguina

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 11:11

L’Ajuntament obre del 27 de novembre al 3 de desembre el període per a que les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social puguin sol·licitar ser beneficiàries de la campanya Cap Infant Sense Joguina.

Aquest programa s’adreça a famílies amb filles i fills fins als 17 anys i té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal la Nit de Reis. Les famílies que vulguin ser beneficiàries ho han de demanar formalment presentant una instància específica a la seu electrònica de l’Ajuntament, o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en horari de 9 a 14 hores. Per ser ateses de manera presencial, caldrà demanar cita prèvia a través del web municipal o al telèfon 93 574 32 34. S’habilitarà un llistat de cita prèvia exclusiu per aquest motiu durant aquella setmana. Les famílies poden indicar quin tipus de joc o joguina creuen que pot agradar més als seus fills i filles.

La segona fase de la campanya inclou la participació ciutadana amb les aportacions de jocs i joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. Les aportacions es podran fer a la Xarxa de Centres Cívics Municipal i a 22 comerços associats a l'entitat Els Comerciants entre els dies 11 i 15 de desembre. 

Darrera actualització: 28.11.2023 | 14:14