Clouen els programes d'experienciació laboral de Treball als barris

Dijous, 2 de novembre de 2023 a les 10:00

Un total de divuit persones, veïnes de Can Folguera, han participat en els programes d’experienciació laboral del Projecte de Treball als barris (Can Folguera): Recuperem i millorem espais verds i equipaments, Fem de Can Folguera espai sa i net i Agent de Digitalització.

L'acte de cloenda d'aquests programes es va desenvolupar el 19 d'octubre amb l'entrega dels diplomes acreditatius.

Aquests programes han format disset persones en els perfils professionals de jardineria/lampisteria i a la neteja viària i d’edificis. D’altra banda, una persona va ser contractada com a Agent de Digitalització per donar suport a la ciutadania en tramitacions digitals.

La regidora de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació, Laura Oliver, va manifestar en l'acte de cloenda "el compromís municipal de continuar treballat en la millora de polítiques d'ocupació que ajudin a millorar la situació socioeconòmica del barri". També va agrair a les persones participants la feina realitzada durant la fase de treball amb contracte de sis mesos per part de l’Ajuntament, i va destacar la implicació que han tingut en un programa que "genera millores en el seu propi barri i del que en pot gaudir tota la ciutadania".

Aquests programes han combinat una formació prèvia de 190 hores en la qual han après tècniques i procediments específics de l’ofici que amb l’experienciació laboral han consolidat. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Darrera actualització: 02.11.2023 | 10:24