CAM Bernades acull el divendres 7 de novembre la segona Ràdio Músic Sessions

Dijous, 6 de novembre de 2014 a les 00:00

Ràdio Santa Perpètua arriba a l’equador de les Ràdio Music Sessions amb la programació aquest divendres 7 de novembre de la segona de les tres propostes musicals que tindrà lloc a CAM Bernades. El cantautor de Santa Perpètua Hugo Arán serà l’encarregat d’obrir la sessió i celebrar els 25 anys de Ràdio Santa Perpètua, motiu pel qual s’organitza aquest cicle de concerts. Arán presentarà temes del seu segon disc Anuario. El concert començarà a les 23 hores.

A més, el combo de latin de l’Escola Municipal de Música i Dansa, La República del son, serà l’encarregat de posar el punt final a la nit. Amb aquests concerts, Ràdio Santa Perpètua vol donar a conèixer propostes musicals del municipi i impulsar músics i formacions locals. L’Escola Municipal de Música i Dansa, que també celebra enguany el seu 25è aniversari, col·labora amb l’emissora en aquesta segona sessió de música. 

D’altra banda, vuit formacions i músics locals han respost a la convocatòria de Ràdio Santa Perpètua i han presentat les seves propostes per participar a la darrera de les Ràdio Músic Sessions el divendres 5 de desembre. Els artistes que clausuraran el cicle encara estan per decidir, però, des de l’emissora, es mostren molt satisfets pel nivell dels aspirants i anuncien un molt bo fi de cicle.

La primera Ràdio Músic Sessions va anar a càrrec del grup Angie and the Honkey Hotties de la perpetuenca Angie Páez i de Triumph and disaster. La sessió va tenir molt bona acollida. 

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29