Avui és el Dia Internacional del Voluntariat

Dimarts, 5 de desembre de 2023 a les 11:00

Avui és el Dia Internacional del Voluntariat i l'Ajuntament de Santa Perpètua anima a la ciutadania a fer voluntariat. Alguns exemples són els que es poden escoltar al podcast SPM és Voluntariat.

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen amb la campanya de podcasts SPM és Voluntariat amb l’objectiu de conèixer la figura de les persones voluntàries a la nostra localitat. Els capítols són petites entrevistes a diferents persones que són voluntàries en alguna entitat perpetuenca i s’emeten a l’espai de l’Informatiu Matí un cop al mes i que podeu escoltar al web de Ràdio Santa Perpètua. La iniciativa va començar ara fa just un any el dia 5 de desembre coincidint amb la commemoració del Dia del Voluntariat.

El Punt de Voluntariat vol promoure la tasca que realitzen les persones voluntàries a partir de les experiències que realitzen. En aquestes entrevistes la ciutadania podrà conèixer quina és la tasca que desenvolupen les persones protagonistes a cada entitat, per què s’hi dediquen a fer voluntariat i la importància de les persones voluntàries a Santa Perpètua. Les converses es podran escoltar el segon dilluns de cada mes a l’Informatiu matinal de Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) que s’emet cada dia de 9 a 10 hores. A més, les entrevistes estaran disponibles al web radio.staperpetua.org i a staperpetua.cat.

Aquesta campanya ja ha apropat a vuit persones voluntàries de diferents àmbits, sanitari, social, esportiu, cooperació internacional, lingüístic i dilluns vinent 11 de desembre podrem escoltar la novena, relacionada amb la seguretat i les emergències.

Darrera actualització: 05.12.2023 | 13:05