Avui es commemora el Dia Internacional de la Fibromiàlgia

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 10:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha penjat avui el llaç blau i el rellotge a la nit també tindrà aquest color com a solidaritat amb les persones que pateixen fibromiàlgia.

Avui és el Dia Internacional de la Fibromiàlgia. L'Ajuntament el commemora amb el llaç blau a la façana de la Casa Consistorial i AFIFAC organitza un acte per al 22 de maig a l'Espai 2 de la Granja.

Per la seva part, l’Associació d’Afectats/des de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (AFIFAC) celebrarà el 22 de maig a l'Espai 2 de la Granja (a la Biblioteca) un acte per commemorar el Dia Internacional de la Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central que se celebra avui 12 de maig. L’entitat ha programat a partir de les 17.30 h una activitat que consta de dues parts. La primera porta per títol Visibilitzem la fibromiàlgia. Fer visible allò que no es veu?, i la segona part serà una actuació de teatre improvisat. També s’anuncia alguna sorpresa durant l’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 12.05.2023 | 12:00