Avui comença una nova edició de La Central dels Reis amb les entrades exhaurides

Dilluns, 2 de gener de 2023 a les 11:00

La Central dels Reis torna a instal·lar-se a Santa Perpètua a partir d'avui i fins al 4 de gener amb les entrades exhaurides. 

Ses Majestats tornen a visitar el municipi i aquest any amb molts canvis i novetats com la ubicació. Els Reis han decidit renovar la seva Central ubicant-la en un espai tan especial com El Vapor. L’antiga fàbrica es convertirà en l’encreuament màgic dels tres Reis transformant-se en tot un gran centre de distribució de regals. Els infants acompanyats de les seves famílies podran visitar les diferents sales de treball i portar la seva carta per activar-la. La durada de l’activitat és d’uns 50 minuts aproximadament.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha indicat que aquesta activitat "és icònica" ja a Santa Perpètua i que La Central servirà per conèixer molts dels espais del futur Museu de Santa Perpètua. Solà també ha explicat que el 30 de desembre alguns ciutadans ja van poder visitar aquest espai en unes sessions que es van obrir al públic.

El regidor ha recordat que "és una activitat que funciona molt bé" i que els entrades "acostumen a exhaurir-se molt aviat malgrat que es posen moltes a la venda". Ha expressat que estan "contens per què la ciutadania ha tornat a respondre molt bé a la Central" i que en aquesta edició hi ha moltes "sorpreses".

Les entrades tenen un horari d’accés i per aquest motiu des de l’organització es demana puntualitat. Es recomana assistir quinze minuts abans per poder validar l’entrada. En cas de no arribar a l’hora es perdrà l’entrada i no es retornarà l’import. La Regidoria de Cultura recomana portar l’entrada descarregada al mòbil o bé ensenyar el correu electrònic de confirmació.

Darrera actualització: 02.01.2023 | 11:35