Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

Dilluns, 8 d'abril de 2024 a les 10:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç local al mes d’abril. Aquestes formacions no tenen cap cost per a les persones participants i estan finançades per la Diputació de Barcelona.

El curs Crea campanyes atractives per al teu negoci, adreçat a persones autònomes i negocis locals, estrenarà el cicle els dies 8 i 10 d’abril. A finals de mes, els dies 24 i 26, es durà a terme una formació per a empreses i autònoms titulada Tot el que sempre has volgut saber i ningú t’ha explicat sobre el finançament públic, on s’explicaran com funcionen les subvencions, les licitacions, etc.

El mes de maig començarà amb una formació orientada a la xarxa Tik Tok per a negocis, on s’explicarà com publicar i crear campanyes a la plataforma. Els dies 21 i 23 de maig tindrà lloc la formació Comunica’t amb gràcies i eficàcia, que dotarà d’eines per afrontar diferents tipus de converses en el món laboral. El 29 de maig s’iniciarà una formació de tres dies sobre excel titulada Aprèn tot el que necessites: excel per portar el teu negoci. La darrera formació abans de les vacances tindrà lloc els dies 18 i 20 de juny i posarà el focus en la intel·ligència artificial: Més de 10 oportunitats innovadores per a la teva empresa amb intel·ligència artificial. Les inscripcions es poden realitzar a l’apartat d’empresa i comerç i a través d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 05.04.2024 | 17:29