Aquest dissabte 2 de desembre tindrà lloc la Fira de Nadal

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 10:30

La a Fira de Nadal donarà el 2 de desembre el tret de sortida a la programació de Nadal i Reis a Santa Perpètua. La Rambla i la plaça de la Vila tornen a ser l’escenari triat perquè entitats, associacions i establiments comercials així com a artesans venguin els seus productes de Nadal.

La Fira de Nadal comptarà amb 23 parades d'entitats i 16 de comerços relacionats amb els productes del Nadal. Les parades estaran instal·lades entre les 10 i les 19 hores. La programació de Fira de Nadal inclou les activitats Contes de gel, amb Teia Moner a les 11.30 hores a la plaça del Mercat. Es tracta d’un espectacle Infantil de titelles i màgia que explicarà un extraordinari viatge pel Pol Nord i pel Pol Sud per fer-nos pensar en la importància de tenir cura del medi ambient per no provocar més desglaç. En el marc de la Fira de Nadal es commemorarà el Dia de la Diversitat Funcional a partir de les 11 h amb un espectacle de dansa a càrrec de la Companyia de Dansa de l’EMA i l’Associació Junts per la Diversitat. A més, de l'actuació del combo de l’Eye Harp.  
Per la tarda, està prevista l’actuació musical Rockin’ Around Christmas, a càrrec del grup Crazy rockets & the all stars orchestra, a partir de les 17.30 hores. 
La Fira serà també l’escenari de l’encesa de l’enllumenat nadalenc de la plaça de la Vila i la Rambla, a partir de les 18.45 h. La resta de llums del municipi s’aniran obrint al llarg de la setmana del 4 de dese­mbre.
 

Darrera actualització: 27.11.2023 | 10:40