A la venda les entrades per l'obra professional "You say tomato"

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 08:25

El Grup de Teatre Tàndem, en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, porta l'obra professional You Say Tomato al Teatre del Centre el proper 22 de gener a les 18 hores.

El preu de les entrades és de 12 euros i es poden adquirir en aquest enllaç. L'espectacle, de Joan Yago, compta amb els actors Anna Moliner i Joan Negrié i tracta d'una parella que va començar la seva història d'amor amb un projecte musical. Pensàven que arribarien a l'èxit, però després de quinze anys no ha estat així i la parella pensa en acomiadar-se amb un gran concert. 

La representació teatral s'emmarca en la 32ª Mostra de Teatre de Santa Perpètua de Mogoda que organitza entre els mesos de gener i març el Grup de Teatre Tàndem amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament. La Mostra comptarà amb dues obres professionals i sis d'amateurs. La segona obra professional, Una teràpia integral, es representarà en el marc de la Festa Major d'Hivern el 5 de març. Aquesta comèdia,de Cristina Clemente i Marc Angelet, està protagonitzada per Abel Folk, Roger Coma, Llum Barrera i Andrea Ros. El preu de les entrades és de 15 euros.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 08:28